Δόθηκε η χαριστική βολή στην παραλία Καλλιθέας από τη διοίκηση Κάρναβου

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 19:30 δόθηκε η χαριστική βολή στην παραλία Καλλιθέας από τη διοίκηση Κάρναβου.

Με ισχνή πλειοψηφία της διοίκησης και πολλές απουσίες από τη παράταξη του Δημάρχου καταλύθηκε ο ναυταθλητικός χαρακτήρας της παραλίας Καλλιθέας για τον οποίο για δεκαετίες αγωνίστηκαν οι προηγούμενες διοικήσεις αλλά και ομόφωνα τα δημοτικά συμβούλια της πόλης.

Ομόφωνα ΟΧΙ από την αντιπολίτευση για τα ημερόπλοια, τις εμπορικές χρήσεις και τις συντηρήσεις. Ζήτησαν αναβολή της συνεδρίασης και διάλογο, κάτι που αρνήθηκε ο Δήμαρχος. Στη γωνία η διοίκηση του Δήμου,δεν απάντησε γιατί ζητά εμπορικές χρήσεις και που θα τις ασκήσει αφού όλα τα κτήρια ανήκουν στους φορείς. Σκληρές τοποθετήσεις από τους εκπροσώπους φορέων κ Αντωνόπουλο του ΝΟΤΚ και κ Καστάνη του Ιλισού. Μεγάλα κέρδη για τα μέλη του ΝΟΤΚ ύστερα από τροποποιήσεις και υποχώρηση του Δημάρχου.

Αποχώρηση της πλειοψηφίας κατά την τοποθέτηση του κ Εμιρζά τίναξε τη συνεδρίαση στον αέρα. Αν δεν υποχωρούσε ο Δήμαρχος στην απαίτησή του να ανακαλέσει ο κ Εμιρζάς η Συνεδρίαση θα διεκόπτετο οριστικά.

Επιτρέπονται πλέον όλες οι δραστηριότητες και όχι μόνο οι αθλητικές (εµπορικές, τουριστικές,πολιτιστικές, αθλητικές, ψυχαγωγικές, εκπαιδευτικές κ.ο.κ.) Νομιμοποιείται ο υπαίθριος χώρος της αλιέων και στάθμευσης σκαφών να μετατραπεί σε …βαφείο σκαφών με συντήρηση (για εργασίες υδροβολής και µουράβιασµα µε πιστοποιηµένα οικολογικά χρώµατα) και αφαίρεση του χρώµατος µε άλλους τρόπους. Ο χώρος αυτός είναι ανάμεσα στη ζώνη περιπάτου των κατοίκων και του γηπέδου ποδοσφαίρου!!!

Μετατρέπεται σε λιμάνι με όλες τις χρήσεις, εμπορικές κλπ και ναυτοεπισκευαστική ζώνη, η παραλία της Καλλιθέας και η ναυταθλητική μαρίνα της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ