Παναγιώτης Δημάκος VS Πέτρος Χατζηιωαννίδης

512

Σήμερα έγινε άλλη μια η δίκη που αφορούσε επιχειρηματική συνεργασία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ μεταξύ δύο γνωστών πολιτών της πόλης μας.

Δίκες που έχουν αποκτήσει και νομικές προεκτάσεις, αναστατώνοντας ακόμα και το δημοτικό συμβούλιο αφού ο Πέτρος Χατζηιωαννίδης είναι δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου.

Το kallitheapress ήταν εκεί.

H δίκη έγειρε και πάλι προς την πλευρά του κ. Δημάκου αλλά με έντονη αμφισβήτηση του νομικού σκεπτικού από την πλευρά του κ. Χατζηιωαννίδη.

Σας παραθέτουμε τις απόψεις των δικηγόρων των δύο πλευρών όπως αναρτήθηκαν στο fb μετά τη δίκη.

Δικηγόρος Χατζηιωαννίδη:

«Ν αλλάξουμε επάγγελμα.. πρόταση εισαγγελέα: Νομικά δε διέπραξε το αδίκημα.. Ηθικά όμως υπήρχε συνδιαχειριση

Κατά την άποψη του νομική μορφή εταιρίας…η συνδιαχειριση… που προβλέπεται? Γιατί αν δεν ήταν Ο.Ε θα ήταν αφανής εταιρία…οποτε δεν θα μπορούσε να στοιχειοθετεί αδίκημα… Ευφυηρε την Ηθική συνδιαχειριση… έλεος… τι άλλο θα ακούσουμε σε μια εισαγγελική πρόταση. Νομικά αθώος ηθικά ενοχος… ας προσθέσουμε στις προσωπικές εταιρίες  και την  συνδιαχειριση… οσο ζεις μαθαίνεις!!!                                                                           Θα Θα  είμαι διαβασμένος στο εφετείο..να δω  τι εταιρία είναι η συνδιαχειριση!!!!  Ασε που έγινε δεκτή παράσταση πολιτικής αγωγής κατά παράβαση κάθε κανόνα δίκαιου…ζημειωθείς μέλος εταιρίας που δεν υφίσταται και σε κάθε περίπτωση ειναι έμμεσα ζημιωθείς κατά πάγια νομολογία και δεν νομιμοποιειται το μέλος της άλλα η εταιρία να παρασταθεί ως πολιτικως ενάγουσα…άλλα έλα που δεν υπήρξε πότε άλλα φέρεται στο κατηγορητηριο ως παθούσα… Θα πηδηχτώ απ το παράθυρο αν μη τι άλλο..»

Δικηγόρος Δημάκου:

«2η μεγάλη «νίκη»  «μάχη»  στον ίδιο «πόλεμο» !!!!!!

Μετά την προ ολίγων μηνών καταδίκη του αντιδίκου για απάτη ύψους 75000€ στον πατέρα ( εντολέα μου ) από το Τριμελές , σήμερα δεύτερη καταδίκη του για υπεξαίρεση 7500€ στον γιό ( επίσης εντολέα μου )  από το κοινό ταμείο συνδιαχείρισης της κοινής τους επιχείρησης!!

Οι αντίδικοι είναι δημοτικοί σύμβουλοι κορυφαίου & πυκνοκατοικημένου δήμου της Β εκλογικής περιφέρειας Αθηνών !!!

Τίθεται άμεσο & επιτακτικό ζήτημα έκπτωσης του δημοτικού συμβούλου! Ο νόμος το ορίζει ρητώς & ΑΜΕΣΩΣ , πριν την τελεσιδικία των αποφάσεων προκειμένου για ατιμωτικά αδικήματα κατά του εννόμου αγαθού της περιουσίας κλπ !!  Έχω την ενημέρωση από τον εντολέα μου ότι ο κ Δήμαρχος αρνείται …..Γιατί κ Δήμαρχε  δεν εφαρμόζεις τον νόμο ;;;……

…………Μείνετε συντονισμένοι …. όσοι ενδιαφέρεστε ασφαλώς ??»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ