Δε θα πέσει κατηγορία η Καλλιθέα, αλλά τα Χανιά

210

 

Όσο και αν το απεύχονται κάποιοι εκεί στο Δήμο, η Καλλιθέα παραμένει στην κατηγορία της. 

Έξαλλοι οι οπαδοί του Ελ Πάσο με όσα συμβαίνουν. Το μαύρο πανό τα έλεγε όλα για τη στάση που θα κρατήσουν οι Καλλιθεάτες φίλαθλοι αλλά και για το τι θα ακολουθήσει ως αντίδρασή τους. 

Κανένας δε ξέρει πότε θα γίνει δημοτικό συμβούλιο λόγω του …ταξιδιού του Δημάρχου στην Πράγα την επόμενη εβδομάδα. (Αυτή τη φορά ευτυχώς δεν το έβαλε Αγίου Πνεύματος). Εκεί αναμένεται η παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ και πιθανότερο του Δ/νοντος Συμβούλου κ.  Σταύρου Καρακασίδη.

ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Οι κ.Φωτόπουλος Ανέστης και Γεωργούσης Παναγιώτης ήταν στο γήπεδο όπως κάθε Κυριακή για να δουν την ομάδα της πόλης τους και είπαν χαρακτηριστικά στο kallitheapress:
 Η Καλλιθέα έχει μία ομάδα που κάποτε ο Δήμος την θυμόταν, η προηγούμενη διοίκηση είχε αγαστή συνεργασία μαζί της. Σήμερα όμως ο Δήμαρχος ο οποίος είχε διατελέσει και Αντιπρόεδρος, γιατί δεν στέκεται δίπλα της;

 

H Καλλιθέα έχασε χτες με πέναλτι, 1-0 από τα Τρίκαλα.

Ωστόσο η ομάδα της Καλλιθέας πιστεύει στην παραμονή της, αφού ζητά την αφαίρεση βαθμών της ομάδας των Χανίων για τη μη κάλυψη της εγγυητικής επιστολής τέσσερις μήνες μετά τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα, πολύ σωστά ζητά την αφαίρεση 57 βαθμών, αφού για 19 αγώνες ο ΑΟΧ παίζει χωρίς εγγυητική και για 9 χωρίς πιστοποιητικό.

11. Χανιά 38

12. Κισσαμικός 37

13. Αναγέννηση Καρδίτσας 36

14. Αχαρναϊκός 36

——————————

15. Καλλιθέα 30

16. Πανελευσινιακός 28

17. Καλλονή 10

18. Πανθρακικός -6

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ