Δεν είναι όλα προς Εκμετάλλευση κ. Δήμαρχε

Δηλώσεις του κ. Παναγιώτη Γεωργούση πρ. Δημοτικού Συμβούλου Καλλιθέας πριν λίγο σε τηλεφωνική μας επικοινωνία στην οποία εκτός των άλλων που μας ανέφερε που αφορούν στα τεράστια προβλήματα που προσπαθεί να λύσει η ΔΕΗ στις περιοχές που επλήγησαν στην Ανατολική Αττική, γεγονός που το βιώνει ο ίδιος σαν υπάλληλός της, τα οποία θα αποτελέσουν στοιχεία ρεπορτάζ στη σελίδα www.kallitheapress.gr.

Συγκεκριμένα μας τόνισε για την Καλλιθέα:

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας(24/7/2018) -στο οποίο ήμουν παρών- η Αντιπολίτευση έβαλε θέμα:
1. να ακυρωθούν όλες οι δαπάνες των πολιτιστικών εκδηλώσεων και
2. τα χρήματα για τις εκδηλώσεις να κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό του Δήμου Ραφήνας.

Αυτό όχι μονό δεν έγινε δεκτό, αλλά ο κ. Δήμαρχος όρισε την Παρασκευή 27.07.2018 την εκδήλωση με τον Θηβαίο στην Πλατεία Δαβάκη! Ντροπή. Μετά την κατακραυγή την όρισε για την Δευτέρα 31.07.2018. Ντροπή και Αίσχος. Μετά την γενικότερη κατακραυγή την ακύρωσε μέχρι νεοτέρας. Όταν η Ελλάδα και η Καλλιθέα θρηνεί για τα παιδιά της, ο Δήμαρχος έχει χρόνο να οργανώνει πανηγύρια και μάλιστα τις κρίσιμες ώρες που όλη η χώρα και ιδιαίτερα η Καλλιθέα αναζητούσαν τα δίδυμα αγγελούδια. Ντροπή, Αίσχος και Οργή για τον κ. Κάρναβο. Όλα έχουν τα όριά τους.

Τέλος, είναι κοινή απαίτηση όλων αυτές τις δύσκολες ώρες να σταματήσει η αυτοπροβολή. Δεν είναι ώρα να πηγαίνεις στους πυρόπληκτους με τρεις κομματικούς σου φίλους και έναν δημοσιογράφο και να τους βαφτίζεις εθελοντές. Αν ήθελες πραγματικά να βοηθήσεις ας έκανες ανοιχτό κάλεσμα, στις παρατάξεις τις αντιπολίτευσης, στους φορείς της πόλης, στους κατοίκους της Καλλιθέας και θα μάζευες 500 εθελοντές, όχι μόνο 5 για να φανείς δραστήριος στα social media.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ