Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τις εγχώριες διοργανώσεις η ΠΑΕ Καλλιθέα

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τις εγχώριες διοργανώσεις η Καλλιθέα λόγω μη εκπλήρωσης των αθλητικών κριτηρίων, υποδομής, νομικών, διοικητικών και οικονομικών κριτηρίων. Θα ασκήσει έφεση.

Μόλις τέσσερις ομάδες της Football League αδειοδοτήθηκαν από το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ, που συνεδρίασε τις τελευταίες δύο ημέρες για να εξετάσει τους φακέλους των ΠΑΕ της B΄ Εθνικής κατηγορίας. Συγκεκριμένα, άδεια χορηγήθηκε σε Απόλλωνα Σμύρνης και Λαμία, που προήχθησαν στη Super League, όπως και στις ΠΑΕ Παναιγιάλειος και Τρίκαλα.

Αντίθετα, άδεια συμμετοχής για τις εγχώριες διοργανώσεις δεν έλαβε κανένας από τους υπόλοιπους συλλόγους της κατηγορίας. Συγκεκριμένα, Άρης και ΟΦΗ «κόπηκαν» λόγω μη εκπλήρωσης του κριτηρίου αναφορικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ασφαλιστικούς φορείς, φορολογικές αρχές και εργαζομένους.

Στον Κισσαμικό λόγω μη εκπλήρωσης των κριτηρίων υποδομής, των νομικών και των οικονομικών κριτηρίων. Στην Αναγέννηση Καρδίτσας επειδή δεν πληροί το κριτήριο αναφορικά με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ασφαλιστικούς φορείς και φορολογικές αρχές.

Στον Αιγινιακό για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ασφαλιστικούς φορείς, φορολογικές αρχές και εργαζομένους. Στον Αγροτικό Αστέρα επειδή δεν εκπληρώνει τα κριτήρια υποδομής και τα οικονομικά κριτήρια. Στον Πανσερραϊκό για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς ασφαλιστικούς φορείς, φορολογικές αρχές και ομάδες. Στη Σπάρτη για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς εργαζομένους. Στον Πανελευσινιακό λόγω μη υποβολής παραβόλου και στις Καλλονή, Αχαρναϊκό, Χανιά επειδή δεν υπέβαλαν αίτηση.

Επί των προαναφερόμενων αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε ημερών από την κοινοποίησή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ