Δελτίο τύπου απο την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας

1. Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Καλλιθέας πραγματοποίησε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 την ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με εξαιρετική επιτυχία. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκ μέρους της διοίκησης του Δήμου ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Κάρναβος Δημήτρης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κωστάκης Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Κόκουλος Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Καλογερόπουλος Κώστας, ο Πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Κουτσογιάννης Γιώργος, η Αντιπρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Γαλίτση Βούλα, ο Αντιπρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής κ. Χαριτίδης Θεόδωρος και η Πρόεδρος της ΔΑΕΚ κ. Δαμουλιάνου Κορίνα.

Παρευρέθησαν επίσης οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ» κ. Μαργαρίτη Βάσω, «Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Ψαλιδόπουλος Θεόδωρος, «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ» κ. Λασκαρίδης Λάζαρος.

2. Με απόφαση του Δ.Σ. της Ένωσης τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά και δράση τους, με τον τίτλο του «Επιτίμου Προέδρου» ο κ. Ντάβαρης Παναγιώτης και οι κ.κ. Σαντάς Κώστας και Μύαρης Λεωνίδας.

3. Ευχαριστούμε τα μέλη της διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, τα μέλη των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων Καλλιθέας, τις εθελόντριες του «Μαθητικού Φεστιβάλ» και του «Θεατρικού Σχολείου» για την αθρόα προσέλευσή τους στην εκδήλωση.

4. ‪Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018‬ και ώρα 20:15 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνάντηση των μελών του Δ.Σ. της Ένωσης με το Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κάρναβο Δημήτρη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κωστάκη Μανώλη.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου                                    Κώστας Γκιολές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ