Δήμος Αγ. Δημητρίου – Ειρηνοδρομία 2018

Πέμπτη 10 Μαίου 2018 – Ώρα 12:30

«Μία ανάσα πριν τον αγώνα»

O Δήμος Αγ. Δημητρίου τα τελευταία 37 χρόνια διοργανώνει το αθλητικό δρώμενο “Ειρηνοδρομία” στο πλαίσιο των τριήμερων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας, Αλέξανδρου Παναγούλη. Τα τελευταία τρία χρόνια, η Ειρηνοδρομία συνδιοργανώνεται με την Περιφέρεια Αττικής, τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και υλοποιείται με την πολύτιμη συνεργασία του σωματείου κλασσικού αθλητισμού Ο.Φ.Κ.Α Οδυσσέας και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. 

Πρόκειται για μια σειρά δρομικών αγωνισμάτων 2,5χλμ, 5χλμ, 10χλμ,1000m AMEA. Τα 10χλμ μάλιστα είναι πιστοποιημένη διαδρομή και έχουν ενταχθεί στο επίσημο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ, προσελκύοντας δρομείς από την Αττική, την υπόλοιπη Επικράτεια, αλλά και από το εξωτερικό. Είναι ένας αγώνας, μια γιορτή, με αθλητικό και έντονα συμβολικό χαρακτήρα, που έχει αγκαλιαστεί από πλήθος πολιτών όλων των ηλικιών, φορέων και σωματείων που τιμούν κάθε χρόνο με τη συμμετοχή τους, το κεντρικό μας σύνθημα:

«Τρέχουμε για την ειρήνη, ζωντανεύουμε την ελπίδα».

Φέτος, ο Δήμος Αγ. Δημητρίου στη διοργάνωση της Ειρηνοδρομίας έχει την τιμή να υποστηρίζεται από σειρά σημαντικών χορηγών και από εξαιρετικά μεγάλους ελληνικούς φορείς όπως ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), η Ολυμπιακή Εκεχειρία, η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ) και το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Σταθερά τα τελευταία 4 χρόνια, ο μεγάλος χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ και η ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ενώ ο κοινωνικός φορέας που θα υποστηρίξει η Ειρηνοδρομία φέτος δίνοντας μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές των δρομέων, είναι ο Σύλλογος «Όραμα Ελπίδας»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ