Γ. Γεννιά: «Τα αθλητικά σωματεία να παραμείνουν στο ΣΕΦ»

146

 

Την οριστική επίλυση του θέματος στέγασης των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων του Πειραιά και την παραμονή τους στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ),  με το υπάρχον καθεστώς, υποστηρίζει η βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων του ΣΥΡΙΖΑ, Γεωργία Γεννιά.

Γ. Γεννιά: «Τα αθλητικά σωματεία να παραμείνουν στο ΣΕΦ και στο κτίριο που δημιουργήθηκε με δικά τους χρήματα».

H κ. Γεννιά συναντήθηκε σήμερα με μέλη της διοίκησης της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά (ΕΠΣΠ). Στη συνάντηση συζητήθηκε επιστολή που είχε στείλει η ΕΠΣΠ, με την οποία γνωστοποιούσε τον πόλεμο που δέχεται από τη διοίκηση του ΣΕΦ, με αποκορύφωμα τη δικαστική διαμάχη για έξωση της ΕΠΣΠ από το κτίριο που στεγάζεται στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου.

Η κ. Γεννιά ενημερώθηκε για το θέμα από το γγ της ΕΠΣΠ, Ιωάννη Σπάθα και το Β’ αντιπρόεδρο, Απόστολο Μαρουλή. Εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στο αίτημα της  Ένωσης να παραμείνει στον χώρο που στεγάζεται, ο οποίος έχει δημιουργηθεί με χρήματα των πειραϊκών σωματείων, τις προσπάθειες του αείμνηστου Παναγιώτη Σαλπέα και του τότε ΔΣ.

«Η διοίκηση του ΣΕΦ θα πρέπει να καταστήσει το Στάδιο αθλητικό πόλο, ανοιχτό στα ερασιτεχνικά σωματεία, τα οποία επιτρέπουν στους νέους να ασχολούνται με τον αθλητισμό και να γνωρίζουν τα αθλητικά ιδεώδη, προετοιμάζοντας τους μελλοντικούς πρωταθλητές. Οι χώροι του ΣΕΦ πρέπει να είναι ανοιχτοί σε όλη την κοινωνία», δήλωσε η κ. Γεννιά».

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ