Γενική συνέλευση της ΕΙΟ Παγκόσμιο Κέντρο Ιστιοπλοΐας

  1. Ομόφωνα εγκρίθηκαν το Αγωνιστικό Πρόγραμμα και ο Προϋπολογισμός για το 2018 στην Γενική Συνέλευση της ΕΙΟ
Με τη συμμετοχή 105 εκπροσώπων από ομίλους όλης της χώρας (δικαίωμα ψήφου είχαν οι 91) πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή στην αίθουσα συνελεύσεων της Ε.Ι.Ο η 2η τακτική γενική συνέλευση της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας.
ΟΜΟΦΩΝΑ οι 91 όμιλοι ενέκριναν όπως ακριβώς προτάθηκαν από τη διοίκηση το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ι.Ο. και της Ανοιχτής Θαλάσσης στο σύνολό του για το 2018, καθώς και τον προϋπολογισμό που θα κατατεθεί στην Γ.Γ.Α. για τον ίδιο χρόνο.
Στην γενική συνέλευση συζητήθηκαν δύο ακόμα σοβαρά θέματα. Το πρώτο αφορούσε τη νομοθεσία και τις τροπολογίες που ισχύουν πλέον για τις εγκαταστάσεις των ομίλων και το δεύτερο θέμα είχε να κάνει με την δημιουργία του Παγκόσμιου Κέντρου Ιστιοπλοΐας στις εγκαταστάσεις της ομοσπονδίας στην Ναυταθλητική Μαρίνα Τζιτζιφιών Καλλιθέας.
Οι όμιλοι ενημερώθηκαν για το πρότζεκτ που θα στηρίξει και τον ελληνικό τουρισμό και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.
Ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων για την διοίκηση –  ένα χρόνο μετά την επανεκλογή της – να  βλέπει τις προσπάθειές της να αναγνωρίζονται από τους εκπροσώπους των Σωματείων.
Η συμβολή του υφυπουργού αθλητισμού κ.Βασιλειάδη ήταν καθοριστική  συμβάλλοντας τα μέγιστα για το θέμα του αιγιαλού και των εγκαταστάσεων των ομίλων, αλλά και για το Παγκόσμιο Κέντρο Ιστιοπλοΐας.
Ασφαλώς ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο γεγονός ότι η ιστιοπλοΐα αναδεικνύεται σε πρώτη δύναμη στην χώρα μετά τα 32 μετάλλια που έχουν κατακτήσει οι αθλητές της μέσα στο 2017 σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!
Μια πρόταση του πρώην Πρόεδρου του ΝΟΤΚ και μέλους του ΔΣ της ΕΙΟ κ.Παντελή Παυλίδη, φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά, όπως προέκυψε κι από τις ανακοινώσεις της Γενικής Συνέλευσης της ΕΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ