Βιέννη ο Δημήτρης Κάρναβος με λεφτά των Δημοτών – ευτυχώς η Καλλιθέα Αλλάζει…

του Πλάτωνα

Η μετάβαση του Δημάρχου Καλλιθέας στη Βιέννη της Αυστρίας στο συνέδριο “URBAN FUTURE Global Conference” πραγματοποιείται από 28 Φεβρουαρίου 2018 έως 2 Μαρτίου 2018. Η μετάβαση θα γίνει αεροπορικώς: Αναχώρηση 28/2/2018 – Επιστροφή 2/3/2018.

Εκτός των εξόδων διαμονής, των αεροπορικών εισιτηρίων και των εισιτηρίων των Μ.Μ.Μ. και των ημερήσιων αποζημιώσεων ύψους 1.140,00 € πρέπει να καταβληθεί επιπλέον το ποσό των 655,00 € για την εγγραφή και τη συμμετοχή του στο εν λόγω Συνέδριο.

Έτσι ο λογαριασμός για τους δημότες ανέρχεται στα 1.795 ευρώ. 

Καταψήφισαν στο δημοτικό συμβούλιο τη συμμετοχή του οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης κ.κ. Μαργαρίτη Βασιλική, Πολυχρονίδης Κωνσταντίνος, Αδαμοπούλου Αναστασία και Φωτόπουλος Ανέστης. Λευκό ψήφισε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λασκαρίδης Λάζαρος !!!

Το συνέδριο οργανώνει η αυστριακή εταιρεία UFGC GmbH και όπως το διαφημίζει η ίδια, εκεί θα συναντήσετε τους δημάρχους, τους αρχιτέκτονες, τους εμπειρογνώμονες για την κινητικότητα, τους πολεοδόμους, τους επιστήμονες, τους διαχειριστές βιωσιμότητας, τους εκπροσώπους της Start-Ups, τους περιβαλλοντολόγους, τους ειδικούς στην καινοτομία και …πολλά άλλα !!!

Του ευχόμαστε καλά να περάσει, μακριά από τα προβλήματα της πόλης μας και φυσικά, ελπίζουμε να γυρίζει σοφότερος…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ