ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ… ΜΚΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παιχνίδια κατασκοπείας σε βάρος της Ελλάδας από τις ΜΚΟ

Το σοβαρό περιστατικό που «εξαφάνισαν» τα διαπλεκόμενα ελληνικά κανάλια λίγες ώρες πριν ξεσπάσει το επεισόδιο στα Ίμια. Η στήλη θυμίζει το σκοτεινό ρόλο των ΜΚΟ και στην Ειδομένη, όταν ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου ξεσήκωναν τους λαθρομετανάστες πως ανοίγουν τα Σκόπια τα σύνορα. Οι ταραχές αλλά και οι συλλήψεις αλλοδαπών αλληλέγγυων και η υποστήριξη τους από τη σκιώδη κυβέρνηση πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό που αναδεικνύει τον βρώμικο, δυσώδη και ανθελληνικό ρόλο των ΜΚΟ, περίπου 24 ώρες πριν ξεσπάσει η νέα κρίση στα Ίμια πονοκεφαλιάζει την ΕΛΑΣ αλλά και την ΕΎΠ. Βέβαια τα κανάλια της διαπλοκής που την ώρα κατά την οποία η κρίση είχε κλιμακωθεί έπαιζαν το τουρκοsurvivor και το Αννέ, για μια ακόμα φορά κουκούλωσαν την είδηση, που έπαιξε πάντως στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Αστυνομία έκανε έλεγχο σε φορτηγό που ανήκει σε ΜΚΟ που δραστηριοποιείται σε θέματα υποδοχής προσφύγων και (λαθρο)μεταναστών στην πολύπαθη Λέσβο. Πίσω από τις κανονικές πινακίδες του αυτοκινήτου, οι αστυνομικοί βρήκαν πινακίδες που ανήκουν σε όχημα του Ελληνικού Στρατού. Ακόμα στο βαν βρέθηκε υλικό ασύρματης επικοινωνίας. Για το συμβάν έγινε μια σύλληψη.

Το περιστατικό ασφαλώς κι έχει θορυβήσει τις ελληνικές Αρχές.  Άλλωστε η εξέλιξη των γεγονότων με την κλιμάκωση της κρίσης ώρες αργότερα ασφαλώς και δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνειών. Μιλάμε για καραμπινάτη υπόθεση κατασκοπείας σε βάρος της Ελλάδος και η απορία τώρα πάει στην αδράνεια των Δικαστικών Αρχών. Είναι δυνατό να σημειώνονται τέτοια περιστατικά την ώρα της κλιμάκωσης νέας κρίσης Ελλάδας-Τουρκίας και να μην ανοίγει ρουθούνι με τις ΜΚΟ; Μέχρι που πρέπει να πάει η κατάσταση για να ανασταλεί η λειτουργία τους την ώρα που βρίσκεται η χώρα πολύ κοντά σε θερμό επεισόδιο;

Η Δικαιοσύνη έχει αδρανήσει ή από τη σημερινή κυβέρνηση έχει τα χέρια της δεμένα, χωρίς αυτό να δικαιολογεί την παθητική στάση της σε θέματα Εθνικής Ασφάλειας. Θυμίζουμε πως τον Ιανουάριο του 2016 το Λιμενικό είχε συλλάβει πέντε αλλοδαπούς όταν υποκαθιστώντας τις Αρχές έσπευσαν να κινηθούν κοντά σε λέμβους με αλλοδαπούς, χωρίς ακόμα να έχουν περάσει εντός ελληνικών χωρικών υδάτων. Όταν οι τρεις Ισπανοί, ένας Άραβας και ένας Δανός περνούσαν μέλη, δύο ΜΚΟ περνούσαν τις πύλες του Δικαστικού Μεγάρου Μυτιλήνης, για συμπαράσταση είχαν σπεύσει η βουλευτής Σύριζα, Βασιλική Κατριβάνου, ο Γιώργος Πάλλης βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος στο νησί και φυσικά το μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Λάμπρου.

Θυμίζουμε επίσης πως προ διετίας στην μεγάλη κρίση στο χωριό της Ειδομένης αλληλέγγυοι αντιεξουσιαστές, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις πως ανοίγουν τα σύνορα τα Σκόπια, ξεσήκωναν τους μετανάστες με αποτέλεσμα το ξέσπασμα πολλών βίαιων επεισοδίων. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως βασικός πυλώνας της κυβέρνησης, μπορεί και υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής να προσπάθησε υποτυπωδώς να ασκήσει κάποιον έλεγχο στις ΜΚΟ της υποδοχής μεταναστών, αλλά συναντούσε από το εσωτερικό του σθεναρές αντιστάσεις.

Οι ΜΚΟ έχουν πλέον ξεσαλώσει. Μέσα τους υπάρχουν πλέον ξεκάθαρα,  πράκτορες που δρουν για τα Σκόπια, την Αλβανία και την Τουρκία με στόχο να πλήξουν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος. Δυστυχώς ανάμεσά τους δρουν και Έλληνες εθνομηδενιστές που αποτελούν και τους επιχειρησιακούς εγκεφάλους. Αν η ΕΥΠ και κυρίως η Ελληνική Δικαιοσύνη τους αφήσουν ελεύθερους, σύντομα μπορεί να έχουμε εθνική τραγωδία.

Αχέροντας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ