Αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου προς τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου, έπειτα από τη συγκινητική ανταπόκριση δημοτών και φορέων στο κάλεσμα του Δήμου μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Αντιπροσωπεία του Δήμου, αποτελούμενη από τους Βασίλη Γρούμπα, Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, Κατερίνα Καρύδη, δημοτική σύμβουλο και Αντιπρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και Θανάση Μελίστα, δημοτικό σύμβουλο και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, καθώς και εργαζόμενοι του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 27 Ιουλίου στον Δήμο Ραφήνας για την παράδοση των ειδών πρώτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν τρόφιμα και νερά στο σχολικό συγκρότημα 1ου Γυμνασίου/1ου Γενικού Λυκείου Ραφήνας και ρούχα στο Κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου μας συνάντησε στη Ραφήνα δημότες Μοσχάτου–Ταύρου οι οποίοι διατηρούν σπίτια στο σημείο ή προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες, οι οποίοι ευχαρίστησαν τον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου και τους κατοίκους για την προσφορά των ειδών.

Εξάλλου, ύστερα από εντολή του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, προσφέρθηκε υδροφόρο όχημα του Δήμου, καθώς και εργάτες προκειμένου να συνδράμουν στον καθαρισμό του Δήμου Ραφήνας, ύστερα από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ