ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε στεφάνι

Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε τελικά στεφάνι. Λίγες ώρες μετά την παρέλαση παρουσιάστηκαν στη γεμάτη με κόσμο πλατεία Κύπρου.
Όπως δήλωσαν στη  www.kallitheapress.gr  ήταν παρόντες από το πρωί, αλλά σεβόμενοι την ημέρα και για να μην έρθουν σε αντιπαράθεση με όλους αυτούς που ήταν έτοιμοι να οξύνουν τα πνεύματα, αποφάσισαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση και να καταθέσουν στεφάνι αργότερα, τονίζοντας ότι η 28η Οκτώβρη είναι ημέρα μνήμης για όλους τους Ελληνες.
Μας ζήτησαν να δημοσιεύσουμε και την παρακάτω ανακοίνωση τους :
» Οι ανθελληνικές υστερίες των κάθε λογής μπολσεβίκων (γαλάζιων, ροζ, ερυθρών, κλπ) δεν πρόκειται να σταθούν ποτέ αρκετές να αμαυρώσουν τον Εθνικιστικό χαρακτήρα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισες της Καλλιθέας, που αποτελούν και τους μόνους φορείς της ιδεολογικής κληρονομιάς του πατέρα του «ΟΧΙ» Εθνικού Ηγέτη Ιωάννου Μεταξά, τίμησαν και πάντα θα τιμούν το Αίμα των γενναίων προγόνων μας.
Στην Καλλιθέα γράψαμε και θα συνεχίσουμε να γράφουμε την ιστορία της μόνης σύγχρονης εθνικής αντίστασης, μέσα από τις τάξεις της Χρυσής Αυγής, τις οποίες σας καλούμε να πυκνώσετε.
ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή
Ελληνική Αυγή για την Καλλιθέα
Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων»

 

Με την ενέργειά της αδιαφόρησε για το ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας κατά την Έκτακτη Συνεδρίαση της 27/10/2017

«Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου είναι μία εθνική επέτειος ενάντια στις δυνάμεις του Ναζισμού και του Φασισμού, καθώς επίσης και μία επέτειος εθνικής ενότητας.
Η παρουσία της Χρυσής Αυγής σε αυτή την επέτειο θεωρούμε ότι είναι απολύτως απαράδεκτη και μη αποδεκτή από το Δημοτικό μας Συμβούλιο και τους πολίτες της Καλλιθέας».

Υ.Γ. Η σελίδα www.kallitheapress.gr δεν πρόκειται να σταματήσει να είναι παντού, γιατί η δύναμη μας είναι η σωστή και έγκυρη καταγραφή των ειδήσεων. Κατασκευή και διαστρέβλωση της πραγματικότητας αποτελεί πάντα ιδιότητα των φερέφονων της κάθε εξουσίας κρατικής, περιφερειακής και τοπικής. Τους γνωρίζετε γιατί ξεχωρίζουν αμέσως. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ