Η απάντηση της Βάσως Μαργαρίτη στον Χρ. Σοφιανίδη

Ο συκοφάντης του Ποντιακού Ελληνισμού.

Μια νέα σκευωρία σε βάρος δημοσίων προσώπων της πόλης και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων, τα οποία επανειλημμένως έχει τιμήσει με την ψήφο της η τοπική κοινωνία, βρίσκεται σε εξέλιξη με κατασκευαστή το γνωστό χαλκείο που ακούει στο όνομα Χριστόφορος (ή και Χρήστος) Σοφιανίδης.

Ο καπηλευτής της ιστορίας του Ποντιακού στοιχείου της πόλης, το οποίο επί έναν αιώνα την τιμά με τους αγώνες του και κυρίως κατά τη μεγαλειώδη εποχή της Εθνικής Αντίστασης, διακινεί ένα κείμενο εναντίον μου και κατά άλλων συναδέλφων στο Δημοτικό Συμβούλιο, παραχαράσσοντας πλήρως κατά καιρούς λεγόμενά μου.

Οι δεσμοί μου με τους Ποντίους της Καλλιθέας είναι δοκιμασμένοι και άρρηκτοι, από την εποχή της γειτονιάς της παιδικής μας ηλικίας και των μαθητικών θρανίων και ο εν λόγω συκοφάντης δεν θα καταφέρει να τους τραυματίσει.

Ο κύριος αυτός περιφέρει το ψευδέστατο εναντίον μου κείμενο, ζητώντας τις υπογραφές Ποντιακών Σωματείων καθώς και Ποντίων Δημοτικών Συμβούλων, σε μια προσπάθεια να κάνει -μέσω αυτού- μια αρχηγική εμφάνιση στην πόλη.

Με την κίνησή του αυτή, ουσιαστικά εκθέτει και τον δήμαρχο, ο οποίος τον διατηρεί άτυπα ως αντιδήμαρχο και καθιστά τον κ. Κάρναβο ουσιαστικά συμμέτοχο σε αυτή τη δόλια ιστορία.

Αλλά, επειδή σε αυτή την πόλη γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, είναι κοινή διαπίστωση ότι η Μαργαρίτη δεν είναι Κάρναβος να εκβιάζεται από έναν αρχομανή πολιτικό γυρολόγο. Αγωνίζεται και πάει μπροστά, με τις απόψεις της και τις ιδέες της κι όχι με άθλια κατασκευάσματα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ