ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΟ ΠΕΡΠΑΤΑ…ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ…

Άρθρο του Δημήτρη Λυμπερόπουλου

Δεν έχω τι άλλο να κάνω και είπα να ρίξω μια ματιά στην υπόθεση πετρελαίων Δημήτρη Μελισσανίδη που τον απασχολεί αυτό το καιρό – η ΑΕΚ δεν είναι τίποτα άλλο από λιμίτσα να ξύνει τα νύχια του, μου λέει φίλος χρηματιστής από Νέα Υόρκη.

Καθώς μελετάω τoν φάκελο του δισεκατομμυριούχου, θυμάμαι τον Μελισσανίδη αεικίνητο και με αστραφτερά μάτια, δάσκαλο οδήγησης με ένα Μίνι στο Παλιό Φάληρο να παντρεύεται με την Τζένη, θυγατέρα του Γιώργη Καραγιώργη που είχαμε υπάλληλο στο «Έθνος» της οδού Κολοκοτρώνη.

Και περνάνε κάποια χρόνια και συναντάω στο δρόμο τον Γιώργη κουστουμαρισμένο, περιχαρή και κουβαρντά – κερνάω ουζάκι μετά μεζέ, μου λέει… Τι συμβαίνει ρε Κλαρίνο (το παρατσούκλι που του είχε δώσει ο αρχισυντάκτης Στέφανος Κρανιώτης) ο γαμπρός μου έγινε εφοπλιστής ! Και μου μοστράρει Ρόλεξ στο καρπό του χεριού του.
Μη μου το λές ! Δε στο λέω, αλλά ο Ανατολίτης Ωνάσης ξεκίνησε τηλεφωνητής και πλούτισε και δεν θα το ‘κανε ένας Πόντιος ιδιοκτήτης σχολής οδηγών;

Ρίχνω μια ματιά στα περιουσιακά στοιχεία του Μελισσανίδη, ζαλίζομαι, παθαίνω ίλιγγο – ξεκίνησε από τιμόνι αυτοκινήτου, τιμονιέρης του Ιωνικού μετά, κατέληξε «τίγρης» της ΑΕΚ… Από βαρκούλα σε λίμνη, τάνκερ των ωκεανών τώρα !

Στη φωτο οι τρεις καμπαλέρο Βαγγέλης Μαρινάκης 51χρονος, Δημήτρης Μελισσανίδης 67, Ιβάν Σαββίδης 59. Εγώ δεν θα ζω να δω τα ανδραγαθήματά τους, αλλά και τα στερνά τους…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ