Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης, νέα συνάντηση εργασίας

Πραγματοποιήθηκε  ενημερωτική συνάντηση εργασίας, μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Νότιου Τομέα,  Χρήστου Καπάταη, με σκοπό την ενημέρωση για την πορεία και την εξέλιξη του έργου « Ανάπλαση  του Φαληρικού όρμου φάση Α’» το οποίο έχει αναλάβει να εκτελέσει η Περιφέρεια Αττικής.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, οι οποίοι ενημερώθηκαν τόσο από τις κεντρικές τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, όσο και από την υπεύθυνη μηχανικό της αναδόχου εταιρείας.

Μετά την σύσκεψη ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης δήλωσε: Ενημερώθηκα σήμερα Παρασκευή, 02/06/2017 από τον κ. Χρήστο Καπάταη, Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Περιφέρειας Αττικής για την μελέτη, αλλά και την εξέλιξη της Α’ Φάσης του έργου της ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου. Πρόκειται, για ένα έργο πνοής για την ευρύτερη περιοχή, αλλά πιστεύω και για όλο το Λεκανοπέδιο.

Το ενδιαφέρον μου εκτός της ενημέρωσης για το σύνολο του έργου αφορούσε και το κατά πόσο θα επηρεαστεί η είσοδος και η έξοδος προς και από την πόλη του Πειραιά, καθώς η πόλη είναι ήδη επιβαρυμένη με τα υπό εξέλιξη έργα και ειδικότερα από το έργο του τραμ.

Τα αποτελέσματα της ενημέρωσης τα κρίνω θετικά, καθώς από την ενημέρωση που είχαμε προκύπτει ότι η όποια ταλαιπωρία θα είναι η μικρότερη δυνατή και για το μικρότερο δυνατό χρόνο.

Από την άλλη πλευρά θα πρέπει πάντα να είναι κατανοητό ότι κάθε μεγάλο έργο που θα αλλάξει  προς το καλύτερο για τα επόμενα χρόνια τη ζωή μας, αλλά και των παιδιών μας, είναι λογικό ότι να φέρνει μία προσωρινή ταλαιπωρία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Καπάταης δήλωσε:

«Με τη σημερινή ενημέρωση και του γειτονικού Πειραιά, κλείνει ο πρώτος κύκλος των αυτοδιοικητικών, οι οποίοι εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σ’ αυτό το μεγάλο έργο. Προφανέστατα θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ενημέρωσης και συνεργασίας σε όλες τις επόμενες φάσεις, ώστε οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να είναι απολύτως ενήμεροι για την πορεία του έργου.

Θέλω να ευχαριστήσω  θερμά και τους τέσσερις  Δημάρχους Καλλιθέας, Μοσχάτου– Ταύρου, Π. Φαλήρου και Πειραιά για την στήριξή τους.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ