ΑΝΤΙΟ ΣΤΕΛΙΟ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ

1 Απριλίου 2018

ΕΦΥΓΕ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ  …Τη Μεγάλη Τετάρτη στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί η Εξόδιος Ακολουθία του Στέλιου Σκλαβενίτη, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πειραιά.

‘Ενας αιφνίδιος θάνατος ενός επιχειρηματία, σε ηλικία μόλις 52 ετών, οικογενειάρχη πατέρα τέσσερων παιδιών, που είχε καταφέρει να διατηρήσει μια ελληνική αυτοκρατορία σούπερ μάρκετ και να την μεγαλώσει μαζί με τα μέλη της οικογένειας του αλλά και με τους εργαζόμενους που απασχολούσε στα s/m ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ οι οποίοι ανήκουν και αυτή στην ευρύτερη οικογένειά του, όπως συνήθιζε να λέει.

Οι εργαζόμενοι στον όμιλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ μόλις πληροφορήθηκαν τον θάνατο του σε όλες τις αναρτήσεις τους στα sosial media αναφέρουν ότι «έφυγε ένας δικός τους άνθρωπος, ένας νέος οικογενειάρχης που είχε καταφέρει να μεγαλώσει μαζί με τα αδέρφια του το όραμα της εταιρείας που ξεκίνησε από ένα μπακάλικο.

Πρίν πολλά χρόνια είχα την τύχη την τιμή να γνωρίσω τον άνθρωπο Στέλιο Σκλαβενίτη, μία φράση μου έμεινε απο αυτή τη συνάντησή μας: Η επιτυχία σε κάθε εταιρεία έρχεται από κάτω προς τα πάνω αν καταφέρεις να δημιουργήσεις μια μεγάλη οικογένεια με τους εργαζόμενους που βρίσκονται στην επιχείρηση τότε σίγουρα πετυχαίνεις…

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

«ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β».

«Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ