ΑΝΤΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΔΕΔΟΥΣΗ

Στη σελίδα του χωριού του Αγία Ευθυμία του Δήμου Μυρτιδιώτισσας υπάρχει η συγκεκριμένη ανάρτηση: Η Αγία Ευθυμία θρηνεί για τον χαμό του Βασίλη Γεωργίου Δεδούση. Ο Βασίλης Δεδούσης έφυγε σήμερα από την ζωή πλήρης ημερών, σε ηλικία 90 χρονών, και με απόλυτη διαύγεια πνεύματος.

Η απώλεια για το χωριό μας είναι τεράστια. Θα επανέλθουμε με πλήρη αναφορά στον βίο και την προσφορά του Βασίλη Δεδούση.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πληροφορίες για την ημέρα και ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας θα υπάρξουν με νεώτερη ανάρτηση.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πρόεδρο του Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κ. Ερμείδη μας τόνισε ότι ο Δεδούσης ήταν ένας από  αυτούς τους ανθρώπους που βοήθησε τον Γ.Σ. Καλλιθέας και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου.

Παράλληλα ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΤΩΡΑ Καλλιθέα» κ. Λάζαρος Λασκαρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η πόλη μας σήμερα πενθεί. Τα ξημερώματα έφυγε από τη ζωή μια από τις πιο εμβληματικές και αγωνιστικές φυσιογνωμίες της Καλλιθέας, ο πρώην αντιδήμαρχος Βασίλης Δεδούσης.
Μ´ένα όνομα ιστορικό στην πόλη μας, που το κληρονομούν οι γιοι του Γιώργος και Δημήτρης και το υπηρετεί επάξια και οραματικά -στο χώρο της Αυτοδιοίκηςης-  ο ανεψιός του Γιώργος, η απουσία του, θα μείνει στη συνείδηση όλων μας για την ανιδιοτελή προσφορά του στον Δήμο, στον Αθλητισμό και στις γειτονιές της Καλλιθέας.
Η παράταξή μας, τις εκδηλώσεις της οποίας τιμούσε με την παρουσία της από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της, εμπνέεται από την ανεξαρτησία του λόγου του και το πάθος του για την πόλη και τους ανθρώπους της. Ζητά δε ως μικρό φόρο τιμής στη μνήμη του, το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει άμεσα (θα το προτείνουμε επίσημα στη μεθαυριανή συνεδρίαση) να πάρει μία οδός της πόλης -κατά προτίμηση της περιοχής του Συνοικισμού- το ονοματεπώνυμό του.

Η κηδεία του Βασίλη Δεδούση θα γίνει αύριο στις 16:00 στο κοιμητήριο Καλλιθέας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ