Αντιδρούν οι κάτοικοι στην κυκλοφοριακή μελέτη γύρω από το Νιάρχο που σχεδιάζει ο Δήμαρχος

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ(αυτό την πλήρωσε) ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!! ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ!!!

Την Τρίτη 26/9/2017 στο Δημαρχείο, στη συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής του Δήμου, επιτροπή κατοίκων από τις Τζιτζιφιές δήλωσε την αντίδραση τους στις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που σχεδιάζει ο Δήμος μπροστά στα σπίτια τους με μονοδρομήσεις, μειώσεις πεζοδρομίων και απαγορεύσεις σταθμεύσεων ύστερα από την τεχνική μελέτη  του Δήμου για λογαριασμό του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Δεν είναι δυνατό να δεχθούν το ίδρυμα να καταστρέψει την ομαλή λειτουργία της γύρω κατοικημένης περιοχής με επιπλέον επιβαρύνσεις για να έχουν πιο άνετη πρόσβαση οι πελάτες-επισκέπτες του από άλλες περιοχές στο επί πληρωμή πολυόροφο πάρκινγκ του.

Η τσιμεντοποίηση και η ηχητική ρύπανση από συναυλίες και η κατάληψη των θέσεων στάθμευσης είναι ήδη μια υπερβολική επιβάρυνση της περιοχής κατοικίας τους.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας αναγκάστηκε ύστερα απο την αντίδραση των κατοίκων να δεσμευτεί ότι θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση με τους κατοίκους σε σχολείο της περιοχής, πριν το θέμα πάει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υπενθυνίζεται ότι επειδή δεν υπάρχει επιτροπή διαβούλευσης στο δήμο ονομάστηκε διαβούλευση μια συνάντηση-παρουσίαση με όσους επιθυμούσε στις 11 Ιουλίου δηλαδή σε περίοδο διακοπών.

kallitheapress  ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Για πληρέστερη ενημέρωση επί των σχεδίων υποβάθμισης επισκεφθείτε:

«Μελέτη Κυκλοφοριακών Παρεμβάσεων Πέριξ του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)»

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΠΙΣΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.
    ΟΜΩΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ