Ανοιχτή Επιστολή της κ. Λέλλου Καψιώτη Αλίκης προς τους Γονείς και Κηδεμόνες αλλά και φίλους της Ένωσης

Δεν συμμετέχει στη διαδικασία αγωγής που ξεκίνησαν πρώην μέλη της Διοίκησης της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων η κ. Καψιώτη, σας παραθέτουμε ολόκληρη την επιστολή της όπως την ανάρτησε και στη προσωπική της σελίδα στο Facebook.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
για την συμμετοχή μου στις ομαδικές Ενστάσεις ως Εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας

Καλλιθέα, 31/01/2018
Αγαπητοί γονείς και φίλοι,

Όλο αυτόν τον καιρό συνειδητοποίησα ότι είμαστε δυο ομάδες γονέων. Η μια ομάδα στηρίζει το ΔΙΚΑΙΟ, την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ παλεύοντας για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και η άλλη ομάδα, που για ατομικά συμφέροντα στηρίζει την παράβλεψη των παρατυπιών και προχωρεί να πετύχει τις προσωπικές της φιλοδοξίες. Εγώ προσωπικά ανήκω στην πρώτη ομάδα και με αυτό το σκεπτικό μπήκα στην διαδικασία να λάμψει η αλήθεια. Η αρχική μου θέση, η οποία παραμένει και πρεσβεύω, είναι να ξεκαθαριστούν οι εκλογικές διαδικασίες των Εκλογών της Ένωσης Γονέων του Νοεμβρίου 2017, να αποκατασταθεί η αξιοπιστία της και να ακουστεί ομόφωνα η ηχηρή φωνή της.

Γνωστοποιώ επίσημα ότι αποχώρησα από την ομάδα Εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων Καλλιθέας, όπου συνυπέγραφα μέχρι και την τελευταία επιστολή-Αίτηση των εγγράφων της εκλογικής διαδικασίας με ημερομηνία 22/01/2018 και ΔΕΝ συμμετέχω στην αγωγή προς την Ένωση Γονέων, διότι δεν συμφωνούσα με τις τακτικές και τις προθέσεις κάποιων «μπροστάρηδων» της ομάδας. Ένιωθα ότι με πήγαιναν σε περίεργα μονοπάτια που με έβρισκαν εντελώς αντίθετη σε αυτά που πρεσβεύω.
Θα διεκδικήσω το δίκαιο και την διαφάνεια του γονεϊκού κινήματος με προσωπικό αξιοπρεπή αγώνα και προσωπικό κόστος.

Κάποιοι θα με κατηγορήσουν… Τους περιμένω με ανυπομονησία… ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ… ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ… ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ… ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ… ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ – ΕΞΟΥΣΙΑΣ- ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΩΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑ ΠΟΤΕ… ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΩ ΑΝΕΤΑ ΟΤΑΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΘΗΤΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΟΝΕΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ…

Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση επιθυμείτε.

Με εκτίμηση,
ΛΕΛΛΟΥ – ΚΑΨΙΩΤΗ ΑΛΙΚΗ
ΕΚΛΕΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ 7ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ