Ανάρτηση της Xριστίνας Σιδέρη στο fb που αποκαλύπτει πολλά για την δράση της ΜΚΟ που πιάστηκε

Το μόνο μου επίτευγμα ως Ελληνίδα, είναι που κατάφερα να κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα, σε πολλή μικρή ηλικία στον παππού μου και να μη βάλω ποτέ οτιδήποτε πάνω από το καλό της πατρίδας, του Έθνους και της Σημαίας. Ξέρω ότι μετά από αυτή την ανάρτηση θα δεχθώ πολλές επιθέσεις, προειδοποιήσεις και απειλές, κυρίως από ανθρώπους που βρίσκονται πολύ κοντά ιδεολογικά σε μένα, παρά από τους υπόλοιπους που θα τρίβουν τα χέρια τους.
Πέρασα πολύ άσχημα, μέχρι να αποφασίσω να γράψω αυτά που γράφω αλλά τιμώ μέχρι τέλους αυτό που επαίρομαι. Δεν βάζω πάνω από την πατρίδα τίποτα και κανένα. Κυρίως δεν βάζω κανένα απολύτως κόμμα, ούτε αυτό για το οποίο έχω χύσει αίμα και ποτάμια δακρύων.
Για να μπούμε στο θέμα….
Στις 19 Ιουλίου 2017, μετά από ενδελεχή έρευνα και διασταυρωμένες πληροφορίες, έκανα μία ανάρτηση στην οποία αναφερόμουν στον Π.Μ. Ο Π.Μ. είναι πρόεδρος της ASPIDA Maritime Security, που είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ εταιρεία… μισθοφόρων και ένοπλων φρουρών σε Σομαλία, Ινδικό Ωκεανό κλπ αλλά παράλληλα φυλάνε και τα χοτ σποτ στο Ωραιόκαστρο, τη Θεσσαλονίκη και φυσικά τη Λέσβο. Είναι όμως και κάτι άλλο, είναι πρόεδρος της ΜΚΟ ERCI.
Όπως ενδεικτικά είχα γράψει στην ανάρτηση μου εδώ,: https://www.facebook.com/kristine.sideris.1/posts/10208419184231928?__tn__=K-R
Η ΜΚΟ ERCI συνέλεγε, μέσω παράνομης παρακολούθησης των ασυρματικών  επικοινωνιών ελληνικών και ξένων Αρχών (Λιμενικό Σώμα – FRONTEX κ.λπ.), καθώς και μέσω κατόπτευσης του θαλάσσιου χώρου με τη χρήση σύγχρονων μέσων (μονοκυάλια-διόπτρες κ.λπ.), πληροφορίες, παράλληλα μέσω AMVER ενημερώνονταν για τις συντεταγμένες βύθισης των σκαφών που χρησιμοποιούσαν οι λαθρομετανάστες και φυσικά με το όνομα του σκάφους. Έτσι την ώρα που οι ίδιοι βούλιαζαν το  σκάφος, με το οποίος εισέβαλαν στην Ελληνική επικράτεια, τα πληρώματα των μισθοφόρων της ERCI βρίσκονται εκεί για να τους διασώσουν και να τους μεταφέρουν στα Ελληνικά νησιά. Κανονική διακίνηση λαθρομεταναστών δηλαδή.
Συγχρόνως ο Ελληνικός Στρατός είχε παραχωρήσει στη συγκεκριμένη ΜΚΟ, στρατιωτικό παρατήριο – σκοπιά στην Εφταλού, η οποία βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τα παράλια της Τουρκίας και επειδή δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορούν έτσι απλά οι ΜΚΟ-τζήδες μέσα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις χωρίς να εγείρουν υποψίες, τους έδωσαν και ένα στρατιωτικό τζιπ για κάλυψη. Από αυτό το φυλάκιο, επί μακρού γίνονταν σήματα με φωτεινό σηματοδότη στα παράλια της Τουρκίας, ώστε να ενημερώνονται οι Τούρκοι διακινητές, παρέχοντας. συνδρομή σε οργανωμένα κυκλώματα παράνομης διακίνησης μεταναστών καθώς ενεργώντας με πρόθεση διευκόλυναν την κατ’ επάγγελμα και συνήθεια διακίνηση με αποτέλεσμα να διευκολύνουν την εισβολή πάνω από 50,000 λαθρομεταναστών.
Με αφορμή αυτή την υπόθεση διενεργήθηκε μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μυτιλήνης, προκαταρτική εξέταση, στο πλαίσιο της οποίας διακριβώθηκε η δράση 6 Ελλήνων και 24 αλλοδαπών, μελών της ίδιας ΜΚΟ
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, απώτερος σκοπός ήταν η αποκόμιση κέρδους από την λειτουργία της ως ΜΚΟ, παρά τον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα της, είτε με την αποδοχή δωρεών υλικών αντικειμένων, είτε με επιχορηγήσεις, είτε με την κατάθεση χρηματικών ποσών από ιδιώτες ή συλλογικούς φορείς σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό και σε ιστότοπο δωρεών.
Τα 30 άτομα επισύρουν βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις
* Ως προς τη μεθοδολογία δράσης τους, οι εμπλεκόμενοι συμμετέχοντας σε κλειστές – κρυπτογραφημένες ομάδες εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας, λάμβαναν – σε χρόνους καθοριστικούς – πληροφορίες και στοιχεία, εμπιστευτικού χαρακτήρα, για τις προερχόμενες από την Τουρκία προσφυγικές ροές.
* Ανάλογες πληροφορίες συνέλεγαν μέσω παράνομης παρακολούθησης των ασυρματικών  επικοινωνιών ελληνικών και ξένων Αρχών (Λιμενικό Σώμα – FRONTEX κ.λπ.) καθώς και μέσω κατόπτευσης του θαλάσσιου χώρου με τη χρήση σύγχρονων μέσων (μονοκυάλια-διόπτρες κ.λπ.).
* Οι πληροφορίες αφορούσαν, κυρίως, τους χώρους συγκέντρωσης στα τουρκικά παράλια και τον χρόνο εκκίνησης συγκεκριμένων προσφυγικών ροών προς τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου (Λέσβος και Σάμος), τις συντεταγμένες (γεωγραφικό μήκος και γεωγραφικό πλάτος) συγκεκριμένων προσφυγικών ροών και της κατεύθυνσης αυτών σε συγκεκριμένο χρόνο και τόπο, τον αριθμό των επιβαινόντων αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών σε λέμβους, καθώς και την επικρατούσα κατάσταση κατά την διάρκεια της πλεύσης των λέμβων, τον τελικό προορισμό τους (χώρος προσαιγιάλωσης), για τις πληροφορίες αυτές δεν ενημέρωναν τις αρμόδιες για την έρευνα και διάσωση Αρχές, ως όφειλαν, λόγω της ένταξης και συμμετοχής τους στον αντίστοιχο εθνικό και τοπικό σχεδιασμό έρευνας και διάσωσης.
* Επιπλέον, σε συνεργασία με άλλες ομοειδείς οργανώσεις, συμμετείχαν σε άτυπο σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτων καταστάσεων σχετικά με τις πολυάριθμες αφίξεις παράτυπων μεταναστών από τα τουρκικά παράλια, χωρίς το σχέδιο αυτό να έχει γνωστοποιηθεί και εγκριθεί αυτό από τις αρμόδιες Αρχές.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το χρονικό διάστημα από 09-12-2017 έως 09-02-2018, τα μέλη της οργάνωσης, σε δεκάδες περιπτώσεις, ανέμεναν συστηματικά και οργανωμένα την άφιξη λέμβων με παράτυπους αλλοδαπούς, χρησιμοποιώντας το προαναφερόμενο όχημα, με τις πλαστογραφημένες πινακίδες κυκλοφορίας.
* Από τον συνολικό τρόπο λειτουργίας τους προσδιορίζεται ότι παρείχαν άμεση συνδρομή σε οργανωμένα κυκλώματα παράνομης διακίνησης μεταναστών καθώς ενεργώντας με πρόθεση διευκόλυναν την κατ’ επάγγελμα και συνήθεια διακίνηση μεγάλου αριθμού υπηκόων τρίτων χωρών, προς τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου (Λέσβος και Σάμος)
Για την τότε ανάρτηση μου, που επέσυρε την προσοχή του εισαγγελέα και ακολούθως τη σύλληψη των ανωτέρω, δέχτηκα πλείστες προσβολές, ύβρεις και απειλές από στέλεχος της εταιρείας ASPIDA Maritime Security. Αποκαλέστηκα ντροπή της Νέας Δημοκρατίας, της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ, οργανώσεις που στο παρελθόν υπηρέτησα με αίμα από άτομο το οποίο επαίρεται ότι είναι στέλεχος. Αντιπαραβλήθηκα με γάτα που έχει μεγαλύτερο IQ από μένα. Ότι ρεζιλεύομαι με την ανάρτηση μου. Αποκαλέστηκα φασιστοειδές, ναζίδη και μπετόβλακας γιατί θέλω να προστατέψω την Ελλάδα και τα παιδιά μας από άτομα με ανύπαρκτη ηθική που γεμίζουν την Ελλάδα λαθρομετανάστες, με μόνο γνώμονα το κέρδος.
Σήμερα επανέρχομαι δικαιωμένη και με το κεφάλι ψηλά γιατί ότι έγραψα τότε ισχύει και αυτά ακριβώς που αρνείται το στέλεχος της ASPIDA Maritime Security και κατά δήλωση του και στέλεχος της ΝΔ, Α. Κ., είναι αυτά ακριβώς που τους καταλογίζει ο εισαγγελέας.
Εγώ λοιπόν το «φασιστοειδές», «ναζίδη» που δεν έχω κερδίσει ούτε ένα σεντ από την ενασχόληση μου από τη πολιτική αλλά ούτε και υπήρξα ποτέ στη ζωή μου, επί χρήμασι «πατριώτης» & «ανθρωπιστής», απαιτώ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαχωρίσει τη θέση του και να αποπέμψει – διαγράψει το μίσθαρνο υποκείμενο που είναι υπόλογο, μαζί με όλους τους υπόλοιπους για τον εξισλαμισμό της Ελλάδας. Τον καλώ να διαχωρίσει τη θέση του, από όλες ανεξαιρέτως τις ΜΚΟ που διακινούν λαθρομετανάστες και τους υποθάλπουν εις βάρος των Ελλήνων. Τον καλώ να πράξει ως πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και όχι ως ουραγός του ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ