Αναρτήσεις Ευάγγελου Αντώναρου στη σελίδα του στο fb

Ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος στη προσωπική του σελίδα στο fb αναφέρει ότι λένε πολλοί απλοί Νεοδημοκράτες για τη σημερινή κατάσταση στο κόμμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή όπως μας τόνισαν ότι σύντομα όπως πάει η κατάσταση αυτοί όλοι που βρίσκονται ή έρχονται στο κόμμα για να πάρουν «καρέκλα» δεν τους ενδιαφέρει η Νέα Δημοκρατία αλλά η δικιά τους καρέκλα στη Βουλή ή σε αλλη θέση…

Δεν ξέρω αν είναι σωστή η είδηση.
Αλλά κάπου διάβασα οτι κάποιος αντιπρόεδρος της Νεας Δημοκρατίας — που αποκλείεται να είναι ο μετρημένος Κωστής Χατζηδάκης — συνεχάρη κάποιον προκατοβολικά επειδή λέει θα είναι ο επόμενος δήμαρχος Αθηναίων.
Τώρα που το σκέφτομαι, δεν μπορεί. Λάθος θα είναι. Γιατί, αν θυμάμαι καλά ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητοτάκης δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής κανένα χρίσμα. Επίσημο η ανεπίσημο.
Εκτός κι εάν ο εν λόγω αντιπρόεδρος — που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομα του — έχει (αυτο)εξουσιοδοτηθεί να παίρνει ο ίδιος τέτοιες αποφάσεις.

Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται και να αυτοπροσδιορίζεται με τη συμπεριφορά του.
Ακόμη κι αν γίνεται «τσίρκολο», όπως λέγανε οι παλιότεροι.
Αυτά όσο είναι μονάδα κι εκπροσωπεί τον εαυτό του.
Οχι όμως όταν έχει θεσμικό ρόλο — και μάλιστα δοτό.
Τότε όσα λέει κι όσα κάνει ρίχνουν αναπόφευκτα τη σκιά τους στον θεσμό που εκπροσωπεί.
Αυτό είναι σπαράδεκτο κι ασυγχώρητο — ειδικά οταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι σμιφισβητήσιμη.
Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί. Τουλάχιστον. Χωρίς χάσιμο χρόνου…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ