Ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!

Ανακοίνωση που επιδέχεται πολλές ερμηνείες για την τακτική που θα ακολουθήσει στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου εξέδωσε η Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων του Λαϊκού Συνδέσμου  «Χρυσή Αυγή», την ίδια ώρα που ο Δήμαρχος δεν ανακοινώνει τις τελικές αποφάσεις του και διατηρεί το κλίμα ανησυχίας για πιθανά επεισόδια στην εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων από οργανώσεις που είναι αντίθετες στην παρουσία του κόμματος της Χρυσής Αυγής σε αυτήν.
Ερωτήματα δημιουργεί η πρόταση «Η Καλλιθέα μας ανήκει» και για το αν αυτή φωτογραφίζει τη συμμετοχή τους στην εκλογή της σημερινής Διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ την 25/10/2017
«Είναι προφανές, ότι τα συντρόφια ανήμερα της εθνικής Επετείου 28 Οκτωβρίου οργανώνουν… διαμαρτυρίες, βρίσκοντας καταφύγιο στον «αντιρατσισμό- αντιφασισμό» για να κρύψουν τις μνημονιακές πομπές τους: τη φτώχεια, την δυστυχία, την ανεργία, τον εξαναγκασμό των νέων να μεταναστεύουν στο εξωτερικό, τους φόρους και τα χαράτσια που έχουν επιβάλλει στον Ελληνικό Λαό και τόσα άλλα.
Αλλά ο λαός δεν μασάει κι όταν θα έρθει η ώρα των εκλογών θα τους… μαυρίσει για τα καλά!
Επίσης, είναι προφανές και ποιους φοβούνται οι πολιτικοί απατεώνες.. Όχι βέβαια τους ψοφοδεξιούς (με τους οποίους μπορεί και να συγκυβερνήσουν στο μέλλον…), αλλά τους εθνικιστές της Χρυσής Αυγής! Και δικαίως μας φοβούνται, γιατί δεν θ’ αφήσουμε ατιμώρητα τα συνειδητά εγκλήματα και τις προδοσίες τους κατά του Έθνους και του Λαού!
Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες και όχι εθελόδουλους πολιτικάντηδες
Η ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ!
Λαϊκός Σύνδεσμος «Χρυσή Αυγή» – Τ.Ο. Νοτίων Προαστίων
Η φωτογραφία συνοδεύει την ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ