Ανακοίνωση Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας Οι χρυσαυγίτες δεν έχουν θέση στην ανταρτομάνα Καλλιθέα!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Για δεύτερη χρονιά η εγκληματική – ναζιστική Χρυσή Αυγή, θέλει να επιβάλλει την παρουσία της στην Καλλιθέα.

Αυτή τη φορά γνωστοποίησαν ότι θα παραβρεθούν και θα καταθέσουν στεφάνι στις εκδηλώσεις του Δήμου για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Οι φυσικοί και πολιτικοί απόγονοι του ναζισμού δεν έχουν θέση ανάμεσά μας!

Τους απαντάμε ότι θα μας βρουν μπροστά τους ! Το ναζιστικό δηλητήριο του μίσους και του ρατσισμού δεν έχει θέση στη γειτονιά μας ! Οι χρυσαυγίτες δεν έχουν θέση στην ανταρτομάνα Καλλιθέα! Τους θυμίζουμε ότι ο Καλλιθεώτικος λαός αγωνίστηκε και έδωσε και τη ζωή του ενάντια στους προγόνους της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό και σήμερα καλούμε τον λαό της Καλλιθέας, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία να καταδικάσει απερίφραστα τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής, να μην έχουν τόπο να σταθούν.

Η απάντησή μας στη δράση των νοσταλγών του Χίτλερ και του ναζισμού, είναι το δυνάμωμα της οργάνωσης του αγώνα μας, της ταξικής αλληλεγγύης και της πάλης, ενάντια στις πολιτικές των κυβερνήσεων του κεφαλαίου που γεννούν τη φτώχεια, την ανεργία, τον πόλεμο, την προσφυγιά και ευθύνονται για την ύπαρξη αυτών των φασιστικών – ναζιστικών δολοφονικών μορφωμάτων.

Καμία ανοχή στους νοσταλγούς του Χίτλερ και τις φασιστικές – ρατσιστικές αντιλήψεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ