Αναβολή του ΔΣ της Football League ζήτησε η Καλλιθέα

Η ΠΑΕ Καλλιθέα με επιστολή της στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ζητά την αναβολή του ΔΣ που θα επικυρώσει τη βαθμολογία και είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 7/6.

Βέβαια πέρα από τη βαθμολογία, στο ΔΣ της 7ης Ιουνίου, θα συζητηθεί και η κατάσταση με το ασφαλιστικό κομμάτι του πρωταθλήματος. Η Καλλιθέα ζητά αναβολή λόγω αδυναμίας να παραστεί στη συνεδρίαση ο δικηγόρος της, τη στιγμή που υπάρχουν πολλές εκκρεμοδικίες που καταστούν την επικύρωση της βαθμολογίας αδύνατη.

Η ΠΑΕ Καλλιθέα έχει καταθέσει ενστάσεις σε βάρος τριών ομάδων, της Καλαμαριάς, της ΑΕ Καραϊσκάκης και των Τρικάλων με το Μονομελές Πειθαρχικό όργανο έχει παραπέμψει στη Football League και εκείνη θα κρίνει αν συντρέχει λόγος αποβολής των ομάδων σε βάρος των οποίων έχει γίνει ένσταση, με βάση το άρθρο 12 της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε πως η Καλλιθέα έχει προσφύγει εναντίον των Τρικάλων για καθυστέρηση της καταβολής των ασφαλίστρων, ενώ την Δευτέρα απορρίφθηκε η ένστασή της εναντίον του Αιγινιακού για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού, Γιάννη Τσολακίδη.

Kώστας Μιαούλης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ