Αλλο Κάρναβος κι άλλο Παχατουρίδης…

Την ίδια ώρα που οι υπηρεσίες του Δήμου Καλλιθέας πασχίζουν να πλύνουν τους κάδους της πόλης έστω και μία φορά στα δυόμιση χρόνια θητείας Κάρναβου, (θα έπρεπε μα πλένονται μια φορά την εβδομάδα),  ο Παχατουρίδης καθάρισε και την Αίγινα ! Μήπως πρέπει να πάρει τηλέφωνo τον Παχατουρίδη κι ο Κάρναβος;

Με έκπληξη είδαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Αίγινας το πρωί, να αποβιβάζονται στο λιμάνι του νησιού τρία υπερσύγχρονα απορριμματοφόρα του δήμου Περιστερίου και να πιάνουν αμέσως δουλειά καθαρίζοντας έναν-έναν όλους τους κάδους του νησιού και τους παρακείμενους δρόμους. Μέσα σε λίγες ώρες το πανέμορφο νησί της Αίγινας είχε αδειάσει από σκουπίδια και ο κόσμος προσπαθούσε να καταλάβει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο δήμαρχος Αίγινας, Δημήτρης Μούρτζης, επικοινώνησε με τον δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη ζητώντας τη συνδρομή του για λυθεί το πρόβλημα των υπέρογκων σκουπιδιών που ταλαιπωρούσαν κατοίκους, επισκέπτες και καταστηματάρχες. Ο δήμαρχος Περιστερίου, με την καθολική αποδοχή που έχει στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, φαίνεται να έχει το μαγικό ραβδάκι για να κρατάει πεντακάθαρο όχι μόνο το Περιστέρι, αλλά και αρκετούς ακόμα δήμους, εκεί που πολλές φορές οι τοπικοί αιρετοί άρχοντες σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

 

Την ίδια ώρα στην Καλλιθέα διαβάζουμε στο facebook -γιατί οι περισσότεροι δεν είδαμε κάτι σχετικό να γίνεται στη γειτονία μας – ότι ο Αντιδήμαρχος Κ Κόκουλος αγωνίζεται μετά την απεργία να πλύνει για πρώτη φορά τους κάδους της Καλλιθέας και …φωτογραφίζει περήφανος το σπουδαίο μεν – ατέλειωτο δε έργο του με τα σχετικά σχόλια:

«Συνεχίζουμε το πλύσιμο των κάδων και των δρόμων!!!!
Κάτω από τους κάδους ασβεστώνουμε για να απολυμάνουμε την περιοχή!!!!
Υπολογίζουμε ότι έχουν πλυθεί και απολυμανθεί περισσότεροι από 2100 κάδοι!!!!»
Ξέχασε βέβαια να γράψει πότε θα τελειώσει ή μάλλον…. αν θα τους τελειώσει όλους μέχρι τις επόμενες εκλογές….

Οι κάδοι πρέπει να πλένονται μια φορά την εβδομάδα !!!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ