Έκτακτη Γενική Συνέλευση Ε.Ι.Ο. παρουσία Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη

Tη σύγκλιση έκτακτης γενικής συνέλευσης λόγω σοβαρών επίκαιρων θεμάτων που προέκυψαν αποφάσισε η διοίκηση της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΙΟ στην Ναυταθλητική Μαρίνα Δήμου Καλλιθέας (Μαρίνα Δέλτα Φαλήρου) την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 10 το πρωί.
Στην έκτακτη συνέλευση έχει προσκληθεί και θα παρευρεθεί ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος  αναμένεται να προχωρήσει σε πολύ σημαντικές ανακοινώσεις για την ιστιοπλοΐα. Ακριβώς λόγω των σπουδαίων θεμάτων που θα συζητηθούν και ουσιαστικά αφορούν το σύνολο των αθλητικών ομοσπονδιών η διοίκηση της Ε.Ι.Ο. έχει προσκαλέσει εκπροσώπους όλων των ομοσπονδιών και φυσικά της Ε.Ο.Ε.
Τα θέματα που θα τεθούν στα μέλη της έκτακτης συνέλευσης αφορούν στους ναυαγοσώστες στους ομίλους, στη Σχολή προπονητών, στα κριτήρια εισαγωγής των αθλητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, στις Εγκαταστάσεις, στην άδεια διεξαγωγής αγώνων και στην ολυμπιακή προετοιμασία ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος αρχές Αυγούστου στο Άαρχους που είναι και η πρώτη πρόκριση για το Τόκιο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ