Άγριο Κράξιμο στα κανάλια για το συλλαλητήριο

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε η συγκέντρωση για το θέμα του σκοπιανού. Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, συνέρρευσε στη Θεσσαλονίκη από κάθε γωνιά της Ελλάδος, ώστε να διαδηλώσουν για την μια, μοναδική, Ελληνική ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η συγκέντρωση ενός τεράστιου όγκου λαού για ένα τόσο μείζον ζήτημα, ασφαλώς και συντάραξε συθέμελα τον πολιτικό κόσμο και ειδικά την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που πλέον δεν έχει πολλά περιθώρια ελιγμών μετά από τέτοια κοσμοσυρροή. Παρά τα όσα λέει η Αστυνομία για 90.000 ο κόσμος ήταν τετραπλάσιος και πενταπλάσιος από το νούμερο που έδωσε. Προφανώς για ένα συλλαλητήριο για το οποίο έλεγαν πως θα μαζέψει 30-40.000 και αυτό το νούμερο δεν θα ήταν μικρό, αλλά εδώ συζητάμε για εξαψήφιο νούμερο, με 3, 4 ή και 5 ακόμα μπροστά.

Αυτά που βρέθηκαν στο επίκεντρο με την απουσία τους, ήταν τα μεγάλα κανάλια. Ο λόγος για τα –πάντα στη θεωρία – δεξιάς οπτικής κανάλια, δηλαδή τον ΣΚΑΪ και τον ΑΝΤ1 που βρέθηκαν στο στόχαστρο της κριτικής σε κάθε μέσο όπου οι αναγνώστες μπορούσαν να στείλουν τα μηνύματα τους και να διαμαρτυρηθούν. Μάλιστα το σάιτ του ΣΚΑΪ, είχε το θράσος να γράψει για 35.000 παρευρισκόμενους, με αποτέλεσμα να δεχτεί μηνύματα κατακραυγής στα μηνύματα που υπήρχαν κάτω από το ρεπορτάζ. Μετά το κράξιμο ο αριθμός αφαιρέθηκε και το ρεπορτάζ έκανε λόγο για δεκάδες χιλιάδες.

Επικοινωνήσαμε με τον ΑΝΤ1 ως ακροατές για να ζητήσουμε τον λόγο. Το τηλεφωνικό κέντρο απάντησε πως θα μεταδοθούν εκτενή αποσπάσματα στο βραδινό δελτίο ειδήσεων. Ασφαλώς εμείς αποκριθήκαμε πως «μάλλον φοβάστε τον Τσίπρα μην τυχόν και σας κόψει τις άδειες, αν δείξετε τίποτα» και προσθέσαμε πως είναι ντροπή ένα θεωρητικά δεξιό κανάλι να μην καλύπτει τη συγκέντρωση. Κάποτε αυτό το κανάλι ήταν προπύργιο για τη Δεξιά και τώρα έχει βάλει μπόλικο νερό στο κρασάκι του.

Όσο για την ΕΡΤ, τύφλα να έχει ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Η Ερυθρά Ραδιοφωνία Τηλεόραση με απύθμενο θράσος, λες και την πληρώνουν οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ο ελληνικός λαός, αγνόησε το γεγονός. Ένα πράγμα σωστό έκανε ο Σαμαράς. Που την έκλεισε. Τέτοια δημόσια τηλεόραση, αξίζει μόνο μια θέση στον κάλαθο των αχρήστων.

Βέβαια για αυτά τα κανάλια το ξεβράκωμα πλέον ήταν πολύ άγριο μετά τα σημερινά. Δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας, που να μπορεί να πάρει στα σοβαρά κανάλια που εξαφάνισαν συγκέντρωση για ένα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα, η οποία είχε μαζέψει εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο.

Αχέροντας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ